...








Tuesday, December 18, 2007

I got NEW....BALL..!!!!!!

Hari ni ....saye pegi main bowling kat MINES........best.....tapi main 4 game je.....markah hari ni tak bagus sangat.....average 135 je....mmmmm.....tapi lepas abis main bowling tu...saye gi kedai bowling......nak beli bola baru......best ...bola eBONITE..MAXIM...no11......kali ni nak try main hook pulak...hehehe....baru nak cube...tak tau la boleh dapat markah gempak ke tak dengan main bola hook....mmm .....rasenye kene practice dulu la..hehehehe...takpe dah terer nanti boleh la gi QATAR lawan Aiman n the family...hehehe

Friday, December 14, 2007

JUST....more n more FRIEND






Thursday, December 13, 2007

MY....cOLLEcTIon ......






This is all my collection...

sebenarnye ade lagi.....tapi malas nak tunjuk



semua ni die cast metal....n koleksi paling best ......helicopter.....
ade dekat 20 helicopter....
semua best
hehehehe

nak tengok lagi banyak .........pegila kat kedai mainan

Friday, December 7, 2007

MY FRIENDS...... IN TiKL


HE....he.......he.........terer tak kite............
bukan semua org boleh buat cam ni..........


THIS is all my classmate............from 5 MECHANICAL3
UNITE and JUSTICE


NI la sekolah saya
(SMTKL)..........
Sek.Men.Teknik Kuala Lumpur

Sek teknik No.1 kat MALAYSIA

Thursday, December 6, 2007

Ni........masa paper last (LK) SPM.........
syok sangat bila dah habiss.............
..............skarang boleh
...............ENJOY..................................

Blog Widget by LinkWithin