...








Tuesday, April 22, 2008

EARTH DAY


SAVE THE EARTH

There are a few key elements to starting any recycling program for a business, a school, an organization or just in your home.
  1. Decide what to recycleEvaluate how much space you have to sort and store materials and what items you tend to go through. Paper products are a safe bet to be recycled, and aluminum or steel cans are valuable. Other commonly accepted items include glass and plastic bottles.
  2. Find a vendorCheck with your local recycling center, municipality and waste hauler to find out what kind of materials are accepted in your area.
  3. Decide on storageWashable plastic bins or trash cans are the best and cardboard boxes are good too. Be sure to rinse out the containers that held food to avoid critters.
  4. Educate participantsIf items are put in the wrong containers, it means more work for you and could mean materials might not be recycled. Let the people know what to do.
  5. Label binsPrint up a sheet of special instructions, such as: remove caps, stomp on containers, break down cardboard boxes, bundle newspapers, etc.
  6. Maintain and monitorKeep the storage bins clean and dry and make sure materials don’t pile up. A clean recycling area encourages other to keep it clean and uncluttered. Watch for critters from unwashed containers.
  7. Reward good behaviorPraise your participants and share any monetary rewards from dropping off materials.


Tuesday, April 1, 2008

The Great Day with my FRIENDS


Last Saturday my friend and i just having fun at COSMOs WORLD at time square......


Memang seronok sangat .....dekat sehari suntuk main kat sane sampai rase tak nak balik
tapi part yang tak bestnye......ade beberapa orang kawan yang tak boleh datang....kalau diorang ade skali lagi la meriahnya
Tengok lah bertapa seronok nye kiteorang...boleh katakan semua bende yang ade kat sana kiteorang teroka........yang paling bestnya sebab hari tu tak ramai orang....semua benda dapat naik terus tak payah beratur...sampai kecut perut kiteorang main tak henti-henti..ade jugak yang sampai termuntah sebab pening....haha



Lepas habis main tu kiteorang pegi main bowling pulak walaupun mahal tapi dengan semangat kesukanan yang tinggi kiteorang pun main .......tapi 1 game je sebab semua duit dah habis masa kat cosmos world tadi.....hehehe memang lawak la masa main tu macam-macam gelagat ada....hehe......tapi last skali cube teka siapa yang menang....jeng-jeng.....

Blog Widget by LinkWithin