...








Sunday, December 28, 2008

Mana SATU ni?????

foundation lagi 2 bulan lebih dah nak habis tapi still tak tau nak masuk yang mana satu UNIKL-MIAT ke UNIKL-MFI ke UNIKL-MIIT ........sume ade kos best-best.....tapi still tak dapat decided nak masuk yang mana kalau MIAT nak ambik kos(aircraft maintainance) kalauMFI nak ambik(mechatronic) kalau MIIT pulak nak ambik(system security/graphic design/networking) mane satu la nak pilih ni susah-susah.......so hopefully sebelum habis sem ni tau la mana nak masuk kalau tak habis la masa depan

Monday, December 15, 2008

MY NEW FAMILY

Ni semua member dekat Foundation Engineering Technology UNiKL.............. semua ni satu kelas tutorial .Kiteorang semua hidup macam satu FAMILY . Kalau susah ada je yang sudi tolong, kalau senang kiteorang kongsi sama-sama.Bak kata pepatah

" BERAT SAMA DIPIKUL RINGAN SAMA DIJINJING "



p/s: Muka-muka kat atas tu sengaja dikaburkan bagi mengelakkan berlakunya perkara-perkara yang tak diingini berlaku kerana maklumla yang kat atas ni sume hensem-hensem belaka...... so karang kalau pompuan2 tegok karang tergoda pulak.....HEHEHE

TiKL memory


Its been a long time seen i left the school.......LOTS of memory....some are good and some
are bad.......but the good one is the best.....
I WILL REMEMBER IT UNTIL THE END

Blog Widget by LinkWithin