...








Saturday, May 23, 2009

Night at The Museum 2


perghhh....best gila citer ni...
pada tanggal 21.4.09 ......hari first citer ni kluar
ramai gile kt kaunter tiket GSC Alamanda Putrajaya.Aku nagn budak2 fet yang lain dah decide nak jugak tgk citer ni.Skali tgk tiket paling awal pun pukul 7.30pm.Mmmm.....lepas fikir punye fikir,tengok je la kan.Alang2 dah datang jauh2.So sementara menunggu tu kitorg pon pi la ronda2 Alamanda.Dah dekat 7.30pm tu kitorg bekejar la pi smbhyg dulu(menunaikan yang hak)lepas tu terus rushing pi beli pop corn(kalau tak de pop corn tak shok la tgk wayang)then pi la hall 1.berdebar gak nak pi tgk citer ni pasal ade yang cakap kalau citer no 1 dia best citer no.2 dia tak best(macam2 statment la budak2 ni).Tapi sebelum tgk tu mesti la ade trailer movie lain kan.Tapi yg paling menarik perhatian aku dan rakan2 adalah trailer mengenai "Harry Potter and The Half Blood Prince".Perghhh.....gempak gile cakap lu.mesti kene tgk.

Dah la asyik menyimpang tempat lain je kan.So ermula la citer ngan Ben Stiller yg merupakan watak utama.Dulu dia ni kan night guard kt New York museum,tapi skarg dia dh kaya gile pasal ade company sendiri...wow...dia sekarang dah jadi inventor.

nak ringkaskan citer,dia pergila melawat balik museum tempat dia dulu,tapi malangnya sesetegah pameran kat situ nak dipindahkan sebab nak digantikan dgn pameran yang lebih mantap untuk tatapan rakyat jelata.OOOO....lupe lak,barang2 tu semua pindah kat Arkib negara kat Washington D.C.....Korang ingat tak monyet nakal"DEXTER" yg kacau Ben Stiller dulu.Dia kan nakal,so dia pi amik tablet Akhamunrah yang boleh hidupkan benda kat museum tu waktu malam.Untuk pengetahuan korang,dekat Arkib Negara tu ade museum terbesar kat dunia...

....So bermula la pengembaraan sebenar apebila kat sana ade KAMUNRAH(kalau tak silap la),yang merupakan abang kepada Akhamunrah....tapi dia ni jahat sikit sebab nak rampas tablet tu untuk takluk dunia la (konon2 je tu).Disinila bermulanya pengembaraan yang dasyat dan menarik dengan kemunculan karakter2 baru yang lawak gile ooo........dengan museum yang besar gile korang bayang sendiri la ape yang ade kt dalam tu kan (kapal terbang la,lukisan,haiwan........pikir la sendiri.........pepehal pun korang mesti tgk citer ni
sebab memang lagi best dari no.1 punye.....

p/s:yang pi malam tu(aku,acap,amir rasyadan,azam,muaz,nabil.....ade lagi tapi aku x tau nama la hahaha

Sunday, May 17, 2009

Selamat Hari Guru

walaupun agak terlambat sikit...
tapi nk jugak cakap..."selamat hari guru".hehe lega sikit.sebenarnye hari ni sibuk sikit sebab tu lambat update ni.ucapan ni khas buat semua guru yg ade gak malaysia ni .Tak kisah la yang dh pencen ke yg baru mengajar ke janji guru, betul tak.haha....ucapan ni jugak khas buat cikgu2 yg pernah ajar saye sejak tadika lagi sampai ke SKBTR(1) dan seterusnya SMKSM(Sek.Men.Keb.Seri Mulia)...then x lupe jugak untuk cikgu yang pernah ajar saye kt SMTKL(Technical Institution of Kuala Lumpur)...untuk lecturer yg banyak memberi tunjuk ajar kat Kolej Mara Kulim dulu thanks banyak2....heee.walaupun lecturer tapi lecturer tu cikgu jugak kan....untuk lecturer yang ajar sume bdk FET UNIKL kt MFI ..trimas/arigato...walaupun x lame dengan diorang tapi ilmu yg diorang ajar tu amat lah bergune ...

last skali.........
MAJULAH CIKGU untuk SEKOLAH

SELAMAT HARI GURU

p/s:kepada semua cikgu...sorilah lambat wish...hehehe

Friday, May 15, 2009

ARTwork

EZHAN ARTWORK STUDIO typography
designer:ezhan-artwork

p/s: this is my latest creation

Sunday, May 3, 2009

WALLPAPER FET UNIKL 08/09 special edition


click to view
1800 x 800
white version
designer: Ezhan-Artwork
click to view
1800 x 800
black version
designer: Ezhan-Artwork


attention to all FET UNIKL 08/09
this is the special edition wallpaper
dont fill shy to download this cool wallpaper to your desktop
if you have any objection about this design,you can give a comment to improve this design
or you think that I should add something to make it interesting,just tell me


to download
click the image then
save as the file


note : sape yg dh tau pasal wallpaper ni bagi tau la yg lain k

Blog Widget by LinkWithin