...








Sunday, January 17, 2010

Im Busy!!!

Mintak maaf sebab tak boleh nak update buat masa terdekat ni sebab terlalu Busy dengan:

  • tutorial photoshop untuk blog ni
  • tutorial dari lecturer
  • assignment berlambak
  • jadual yang sangat pack
sebab2 lain:
  • internet kat kampus rosak
  • laptop pon rosak jugak
  • kena format balik
  • busy main game (hihi)
  • ada lagi la sebab2 yang tak boleh dikenal pasti

Thursday, January 7, 2010

My logo Design!!!

Minggu ni agak sibuk sebab nak daftar untuk sem baru. Huu!!! banyak lagi yang nak di settle kn ni. So dikesempatan yang tak berapa sempat ni. Untuk tidak menjadikan blog aku ni bosan dengan benda yang sama je aku tunjukkan koleksi logo2 yang pernah aku design. Harap2 korang suka la ye. So kita enjoy

(my photo group create by me....nak join boleh la (hihi))
tengok la lagi...

Blog Widget by LinkWithin