...








Friday, March 5, 2010

Mini Workshop Outdoor Potraiture In CS way # part1

Hari tu 20.2....aku dengan jayanya telah menghadiri 1 mini workshop yg dijayakan oleh Khairul Hazwan " kacuk" ( Candidsyndrome). Kalau korang ni terjerumus dalam bidang photography ni, korang mesti tau kan Candidsyndrome ni antara photo team yg Gempak kat Malaysia, malah kat oversea pon boleh dikatakan top jugak la. Dengan hanya RM 50 untuk Mini Workshop ni. Aku rasa perlaburan aku tersangat la berbaloinya. Memang banyak la benda yang aku tak tau jadi tau.

cuma cuaca yang panas melambatkan pergerakan para peserta sebab rata-rata semua dehidrate sebab panas sangat. HAHA. Rasanya bila balik tu semua kulit jadi merah @ hitam.

Ok lah, seperti biasa la setiap workshop biasanya akan diselitkan denga praktikal kan. So ini juga pengalaman pertama aku meng-Shoot gambar model secara professional.( cewah) . Tapi mungkin kualiti tak sehebat mana lagi la kan pasal banyak lagi nak kena study ni.

Kat sini aku banayk practice guna tone colour dalam PHOTOSHOP pasal aku tengok sekarang macam menjadi 1 trend kalau main tone ni. So aku pon try la.
Apa lagi enjoy la gambar2 aku ni......

Blog Widget by LinkWithin