...








Thursday, September 15, 2011

Apa itu iPhoneography ?

Apa bendanya iPhoneography ni? Makanan ke, ubat ke? Haha. Rasanya dengan dengar nama ni je mesti dah ada yang boleh agak kan. Sebenarnya "iPhoneography" ni adalah 1 term baru yang digunakan dalam seni photography. Buat pengetahuan korang, Iphoneography adalah salah 1 seni menangkap gambar menggunakan telefon pintar "Apple iPhone".

Kalau nak diikutkan benda ni menjadi 1 trend yang sangat hebat kat belah Europe dan US. Tapi kat Malaysia ni masih kurang lagi yang berjinak2 dengan iPhonegraphy ni. Mungkin disebabkan kos nak beli phone tu sendiri agak tinggi, sebab tu tak ramai yang cuba tu.

Best sangat ke tangkap gambar guna iPhone ni ?

Wednesday, September 7, 2011

Infographic: Cara Mengorat Awek Menggunakan iPhone

Hahaha, this is so funny. Aku rasa nak try la buat cara macam ni. Siapa ada iPhone boleh la try jugak. Apa yang korang perlukan ialah 1 app yang dipanggil Fake a Call. Tu je. Android user pon rasanya boleh cuba kalau ada app yang lebih kurang macam ni... hihihi




Blog Widget by LinkWithin