...








Tuesday, December 18, 2007

I got NEW....BALL..!!!!!!

Hari ni ....saye pegi main bowling kat MINES........best.....tapi main 4 game je.....markah hari ni tak bagus sangat.....average 135 je....mmmmm.....tapi lepas abis main bowling tu...saye gi kedai bowling......nak beli bola baru......best ...bola eBONITE..MAXIM...no11......kali ni nak try main hook pulak...hehehe....baru nak cube...tak tau la boleh dapat markah gempak ke tak dengan main bola hook....mmm .....rasenye kene practice dulu la..hehehehe...takpe dah terer nanti boleh la gi QATAR lawan Aiman n the family...hehehe

2 comments:

  1. Boleh anytime . aiman nak tengok cantik tak hook abg ezhan.abg ezhan nak maen outside ke inside. aiman kadang2 main outside kadang2 main inside but atlise kene pocket.

    ReplyDelete
  2. amboi u all ni..inside/outside lagi..aunty pun tak seterror itu..

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin