...








Tuesday, April 1, 2008

The Great Day with my FRIENDS


Last Saturday my friend and i just having fun at COSMOs WORLD at time square......


Memang seronok sangat .....dekat sehari suntuk main kat sane sampai rase tak nak balik
tapi part yang tak bestnye......ade beberapa orang kawan yang tak boleh datang....kalau diorang ade skali lagi la meriahnya
Tengok lah bertapa seronok nye kiteorang...boleh katakan semua bende yang ade kat sana kiteorang teroka........yang paling bestnya sebab hari tu tak ramai orang....semua benda dapat naik terus tak payah beratur...sampai kecut perut kiteorang main tak henti-henti..ade jugak yang sampai termuntah sebab pening....haha



Lepas habis main tu kiteorang pegi main bowling pulak walaupun mahal tapi dengan semangat kesukanan yang tinggi kiteorang pun main .......tapi 1 game je sebab semua duit dah habis masa kat cosmos world tadi.....hehehe memang lawak la masa main tu macam-macam gelagat ada....hehe......tapi last skali cube teka siapa yang menang....jeng-jeng.....

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin