...








Tuesday, March 17, 2009

Kenangan Mengusik Jiwa

akhirnya pada tarikh keramat"12.3.2009" tamatlah pengajian ku di KOLEJ MARA KULIM dalam FOUNDATION ENGINEERING TECHNOLOGY UNIKL...........lege rasanya lepas dah habis .....tapi rasa sayu je masa nak tinggalkan kolej mara tu.Banyak kenangan yang tak leh nak lupa masa kat sana...So skarang tengah break sebulan ....main game je la masa dok kat rumah ni hehehe.......nanti bulan 4 masuk untuk latihan teknikal dekat MFI(Malaysian France Institute) then baru sambung degree.......tak sabar nak blajar kat MFI nanti

1 comment:

Blog Widget by LinkWithin