...








Friday, June 26, 2009

Kegilaan ku terhadap DSLR

Tak tau la apehal, tapi sejak kebelakangan ni aku dah mula jatuh hati dgn dia ni.Dia lawa, smart, ciptaan yang penuh kreatif dari tangan2 seni. Waktu dulu aku x la minat sangat kat dia pasal bentuk badan dia tak la gempak sangat, warna pun tak smart sangat. Tapi skarg sejak dia dah tukar penampilan kepada yang lebih moden dan lebih style, bentuk badan yang lebih tip top... Dia memang telah menawan hitiku. Dialah CANON 450D. Dengan berbekalkan lense EFS 18-55mm dan EFS 55-250 serta 10000 kuasa kuda(x de kaitan pun sebenarnya).Camera ni memangcukup mantap bagi beginner macam aku. Walaupun ade versi yang lebih cangih,stail serta anggun, tapi ini merupakan titik permulaan aku dalam bidang photography. Tak banyak sebenarnya aku nak cerita kat post ni. Aku sebenarnye nak kenal kan kat korang semua awek baru aku ni, tu je......
aaaarrrr, ni ada 3 sample pic aku tangkap menggunakan si dia yang anggun...




so, bagi la komen skit tentang gambar ni.........penat aku tangkap.

9 comments:

  1. salam..
    bapak smart gler dowh...!!
    hahaha..best2

    ReplyDelete
  2. to:saiful islam...

    mekasih...ala biase je x hebat pn macam blog keroncong(MUZ)

    ReplyDelete
  3. wei2... agk2 r macha... wei.. pic keta honda 2 smat.. menarik.... cutting smat...

    ReplyDelete
  4. to : MUZ

    tgk tangan sape la yg tangkap....
    mestilah smart

    ReplyDelete
  5. salam..
    mashaALLAH!!!syeikh ni serba boley la..
    chantek2!!

    ReplyDelete
  6. ala syeik pn aku kurang nye....
    hebat bersukan.....
    paduan suara yg mantap....
    photoshop yg power....
    ilmu yg tinggi....
    huuu banyak nk citer ni..... x cukup ruang kang

    ReplyDelete
  7. picta honda city tu semat gle..

    ReplyDelete
  8. picta honda city tu semat gle..

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin