...








Wednesday, December 2, 2009

bila Hujan turun

Kebelakangan ni asyik hujan je kat belah pantai timur kan (kata musim tengkujuh...memang la). Badan pun jadi malas nak gerak. Semua benda malas nak buat. Tidur la yang paling best (hahah). Tapi tidur je pun bosan jugak. Jadi untuk tidak mengsia2 kan hujan yang turun, aku sempat shoot beberapa gambar waktu balik raya hari tu. Susah jugak bila hujan ni. Karang tengah2 ambik gambar, silap2 kamera jatuh dalam longkang pulak ...hahah


ni aku punya 1st trial tangkap gambar water droplet (betul ke nama dia ni.)....boleh la kan. Ada lagi ni





p/s: amacam, OK tak? hihi

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin