...








Thursday, January 7, 2010

My logo Design!!!

Minggu ni agak sibuk sebab nak daftar untuk sem baru. Huu!!! banyak lagi yang nak di settle kn ni. So dikesempatan yang tak berapa sempat ni. Untuk tidak menjadikan blog aku ni bosan dengan benda yang sama je aku tunjukkan koleksi logo2 yang pernah aku design. Harap2 korang suka la ye. So kita enjoy

(my photo group create by me....nak join boleh la (hihi))
tengok la lagi...

(my official logo....rasa macam nak buat baru la )(my friend crew logo)(experiment logo-extreme tech)
(corporate logo-extreme tech)
(corporate logo-extreme tech online store)

ok la...tu je untuk kali ni, lepas ni mungkin jarang update. Tapi bukan x updatew langsung la.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin