...








Thursday, February 4, 2010

Lompat si Katak Lompat

Huuu!!!, sudah lama rasanya tidak menjejakkan diri dalam dunia BLOG yg fana ini. Rindu rasanya tidak menaip untuk sekian lama. Habis berselerak blog ni di buatnya. Lebih 2 minggu jugak la blog ni terbengkalai.Tapi kini, Ezhan-artwork kembali beraksi (haha). Setelah masalah laptopku selesai, kerja pon dah kurang. Boleh la nak bagi masa kat dunia ke-2 aku ni.

Orite2...tanpa melengahkan "time". Jom kita usha agenda kali ni (cewah). Haha, kali ini aku nak bagi korang tengok koleksi "Lompat Sepanjang Zaman" (nama album yang aku bagi). Gambar2 ni semua aku tak pernah show lagi kat mana2 link yang aku ada. So ni khas untuk pembaca blog ni.( ala, poyo je mamat ni....gambar bukan lawa mana pon). Tak kesah la lawa ke tak gambar ni, yang penting korang bagi la sikit panduan aka. comment untuk aku memantapkan lagi usha seni yang murni ini (ayat berbunga pulak). So apa lagi.....Usha la.

(lompatan ulung sepanjang zaman...Jet li style)


(balley style)
(kung fu hustle style)
(nak jugak lompat)
(high school musical style)

(guitar hero style)
(harry potter style)

diharapkan, korang2 semua boleh la memberikan tunjuk ajar ye jika ada kekurangan pada gambar2 kat atas ni.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin