...








Tuesday, August 30, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011

Salam Syawal buat semua rakan2. Di bulan yang mulia ini, aku ingin mengambil sedikit kesempatan untuk menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf sekiranya ada menyebabkan antara korang rakan2 blogger mahupun sesiapa je la yang mengenali diri hamba ini terguris perasaan dan menyebabkan korang menyampah dengan aku ni. Takde niat pon dalam hati aku ni nak sakit kan hati mana2 pihak.

Sekiranya ada mana2 penulisan aku dalam blog ni menyebabkan korang tidak senang. Harap dapatlah dimaafkan, sebab segala penulisan dalam blog ni adalah tulus dari lubuk sanubari hati ku ini cewahh. Kalau ada mana2 komen korang yang aku terlupa nak balas tu insyaAllah aku cuba balas secepat mungkin ye. Hihi Oklah, seperti biasa tiap2 tahun aku akan sajikan korang dengan e-card raya. So kat atas tu la kad raya dari aku. Nak hantar kat rumah korang, tak tahu alamat pulak. Hihi. Tahun ni aku nak bagi pantun sikit.

Lapar puasa terketar-ketar,
Bila berbuka lega rasanya,
Kad raya tak sempat nak hantar,
E-card raya pun dah kira grand la ya!!!


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

p/s: Siapa ada mercun tu hulur2 la sikit, tahun ni tak sempat nak beli lah.. hihi

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin