...








Sunday, February 5, 2012

25 Kek Hari Jadi yang Super Kreatif!!!

Salam semua!!! Mesti korang suka makan Kek kan. Selalunya kalau waktu hari jadi kalau takde kek kira macam tak lengkap la kan. Ni nak tunjuk sikit kat korang antara design2 kek yang super kreatif. So enjoy...

Kek alat menjahit


Hand bag





Storm troppers punya topi pon ada

the one and only Burger Big Mac yang rasa manis dan daging dia tak rasa daging. hihi

Kek Diet Coke. Sambil makan cake boleh minum coke sekali

Kek untuk peminat Star Wars

Kek kereta Back to the future

Guitar Hero II

Super Mario!

Kek Tetris

Kek komputer.

Kek Nintendo DS, dengan gambar2 game pon dia boleh buat sebijik

Kek untuk Blackberry Fan boy

Kek Amazon Kindle

Kek...mmm...Eh apa yek nama consul ni?

Kek remote Wii

Futurama

Reebok.

Mac

Kek paling aku suka. hihi. Kek DSLR

Kek Wall E
Haa tu la dia antara kek2 yang mempunyai design yang menarik. Tapi kalau aku la dapat kek2 macam ni. Rasa sayang pulak nak makan. Dah la harga kek2 ni mahal, lepas tu terpaksa makan pulak. Haha. Kalau korang pulak korang suka kek yang mana satu ? Ke korang suka yang kat bawah ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



P/s: Salam Maulidul Rasul Untuk semua umat Islam seluruh dunia. Semoga kita sentiasa mengingati bertapa besarnya kasih sayang Rasulullah SAW kepada kita. Jadi perbanyakkanlah selawat ke atas Rasulullah SAW.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin