...








Sunday, November 30, 2008

LAPORAN KELAB BOWLING!!



Pada hari jumaat yang lepas kelab bowling FET UniKl buat pertama kalinya untuk semesta kedua menganjurkan tournament kecil antara ahli2 kelab. terbahagi kepada 13 kumpulan dengan 3 orang untuk setiap kumpulan.................... Seperti biasa diaorang selalo pandang2 saya macam tak puas hati je........ Ini semua gara2 cara saya baling bola yang agak aneh(spinner) daripada mereka yang laen2.......................... tapi last2 dorang suruh saya ajar dorang jgk.

Yang paling menyampahnya asyik xmasuk poket je. so, pin asyik tertinggal satu je. bujet nak dapat score 200 keatas, tp setakat dapat 161 je. aisehhhh......... mungkin houseball kat sana dah masuk angin kot. Tp seronok la dapat maen dengan member2...... Bukan senang nak ade peluang macam nih...

p/s: seperti biasa ayat diatas telah bercampur aduk dengan bahasa ibunda dan bahasa anakanda (sms)............ dan gambar diatas juga bukanlah gambar sebenar. tah gambar daripada mana la tu....... maen amik je..... SEKIAN.....

1 comment:

  1. fiqah main bowling pun dah naik 130 tapi kadang kadang turun hehehe.....rabu ni fiqah ngan dina nak gi swimming pool kat bandar tun razak.....abg main bowliing gune bola sana ke????? (fiqah)

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin