...








Saturday, November 15, 2008

My laptop VS my friend laptop!!


Alkisah dua buah laptop...

Kat atas tu laptop saya. Dell XPS M1330... Kat bawah tu pulak laptop cubemate
saya. Tablet pc Hp Pavilion tx 2000... Ram dua2 laptop same besar, iaitu 2 GB.. Tp Hard disk space saya yang menang. 250 GB berbanding laptop dia hanya basic 160 GB... Pity... Tp perrghh... Dia punya processor agak gempak iaitu AMD Athlon X2.. Saya cume Centrino core 2 duo. Ade tapi lagi, tapi die punye graphic card share dengan RAM tak macam saya, saya punya tak payah share. ade sendiri2.. so, refree kate laptop XPS M1330 saya adalah the best among the best.

p/s: ayat diatas telah ditapis menggunakan ayat sms dan menyebabkan sebahagian daripada anda takkan paham ape yang ditulis. Harap maklum...

5 comments:

  1. gile gempak laptop kawan abg nye

    (fiqah)

    ReplyDelete
  2. laptop aiman pun Dell jugak. abg izhan nyerr laptop ngan kwn abg izhan gempak ahhh... gile2 punyer. chun

    ReplyDelete
  3. kelakar la abg izhan tulis . yg kat bwh tu yg merah tu. tapi n abg izhan punyer laptop x boleh pusing dia punyerr screen tapi dia boleh pusing screen. abg izhan lagi besar spaces daripaderr dia. dia punyer spaces mcm ipod aiman. power la jugak komputer dia x abg izhan pun lagi power

    ReplyDelete
  4. cun nye laptop tu
    dua dua tuuuuuuuuuuuuu.

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin