...








Monday, February 2, 2009

KMK bowling championship


pada hari Jumaat yang lepas KELAB BOWLIN FET UNIKL telah menganjurkan 1 pertandingan peringkat kolej.......Memang happening gile arrr , ramai yang masuk lebih kurang 86 orang masuk bertanding.....tapi tak de sorang pun yang bawak bola sendiri semua pakai house ball.....hehehe.....
mula-mula datang tu penuh house ball tersusun kat rak.......bile kitorang start nak main je sume bola tu kolej kitorang je yang pakai....Eh lupe lak nak bagi tau .....kitorang sume ni adakan event ni kat MEGALANE PENANG ...... tapi masa main tu agak kelang kabut sikit la......sebab bola tak brape sesuai la..mmmm.....tapi ape bole buat kitorang enjoy je puas-puas...

Kalau dah main sambil lewa tu so....score pun tak brape nak memberangsangkan la....hehehehe.....tapi tak pe menang bukanlah satu ukuran bagi menentukan kejayaan....betul tak?.....tapi pemenang belum diumumkan lagi......mungkin minggu depan kot baru umum pemenang.....hai...tak penang pun tak pe la..

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin