...








Saturday, February 7, 2009

HAri Kerjaya KMK 2009




Pada hari Khamis yang lepas Kolej Mara Kulim telah mengadakan hari kerjaya buat julung-julung kalinya. Gambar disebelah adalah sebahgian daripada majlis perasmian yang telah dirasmikan oleh serong dato' yang merupa orang kedua tertinggi mara (lupa la nama de).

Terdapat kurang lebih 40 insttitut yang megambil bahagian dalam mempromosikan institut mereka dan program dibuka kepada masyarakat umum(tengok banyak budak mrsm je).

Disamping itu terdapat la jugak jualan2 laen yang xde kaitan pun dengan education tapi sebab dorng hari kerjaya kelihatan meriah dan menarik.. kfc, pizza hut dan ayamas menjadi tarikan utama (boikot kfc). tp nampaknya ayamas saje yang laku. hahaha...k

saya n the gang xtau nak buat ape so kami just pusing2 pameran 3 4 round dengan harapan dapat banyak beg plastik yang lawa2, kumpul pemplet, kumpul pen banyak2... bosan2 kami beli cd mengaji yang dijual di depan dewan pameran... sekian dahulu laporan daripada laptop dell... -sekian -

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin