...








Saturday, February 7, 2009

PIZZA HUT.........


pada hari khamis tu jugak kitorang outing lepas habis hari kerjaya........ sebab lapar sgt so kitorg decide makan pizza hut......

sejurus sampai kat pizza hut kulim, kami pilih tempat.....tapi nak pilih tempat pun dah kelang kabut....sorang nak kat sana sorang nak kat sini...macam2.

pastu kitorang take order.....mase nak take order tu sume orang bajet macam tak pernah makan pizza......ada yang mintak roti telur lah,roti sardin la...maggi la .....kakak take order tu pun tergelak2.

nami lah paling kecoh(depan kiri) dah order pizza tu ade ke nak topping jem la kaya la,...last skali ambik tropicana chiken jugak...hahaha......setelah lama sangat makan air pun dah habis mintak akak tu topupkan air tp xleh.. last2 akak tu bg jugak air kat kami lepas dah kene saiko habis2 dgn nami.. memng lawak habis...

dah hbs makn kami pun tingglkan pemplet boikot pepsi kat atas meja makan... mase mkn xingt lak nk boikot. lepas makan, dah mintk topup pepsi puas bru la nk ceramah orang suruh boikot.. ni laa melayu zaman skrng..

lepas habis bayar bil makan, nami wat hal lagi p borong amik calender kecik banyak2 sampai satu kotak...kami kami terus lari..

rasenye pasni kalau kami datang pizza bawak nami lagi confirm akak tu dah nyorok kat dapur awal2 lagi dah... keh3...

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin