...








Monday, April 27, 2009

MFI FET UNIKL


huuuuuu......tension sume orang dah citer pasal FET masing2 kat kampus diorang.....semua entri diorang best2....terutama SYEIKH ASRUL yang skarang ni berada di kampus unikl cawangan Perak"RCMP"....diorang siap bedah mayat lagi,pastu budak MIMET lak sibuk ngan perahu diorang & SURE HEBOH kt TLDM Lumut......mentang2 la dirang dekat dgn lumut,enjoy la diorang,malam2 pulak diorang boleh jadi nelayan tangkap ikan....PERGHHHH
Budak MIAT la skarg dah kt GERMAN.....tiap2 hari naik airbus pi MIAT (GMI to MIAT) jelous gile budak MFI...walaupun diorang kt GERMAN(GMI) dakwah tetap mantap...syabas MIAT
dalam banyak2 cerita tentang FOUNDATION aku rasa la budak MICET yang agak malang kerana berada di pedalaman dengan tahap kebosanan yang melampau....kesian....
tapi diorang punye campus besar.....mesti best....awek pun ramai....hehehe

cukup la tu ..asyik citer pasal campus orang lain je
skarang kami dari MFI akan membongkar segala rahsia kami.....
bermula dgn kenapa aku lambat sangat nak citer pasal MFI ni.Bukan ape cume internet kt sini slow gile(sedih).PUN BAGAIMANA WALAU kami (aku n amir rasyadan)tetap menggagahkan kudrat menulis blog ni.....bermula dengan minggu pertama.....kami diceraikn kepada 3 kump.
Kami ni lain dr campus lain orang lain blaja pagi ....tapi kami blaja malam(ibarat kelawar yg busy waktu malam).stakat ni kami dah blaja subjek PNEUMATIC(angin)...best gile sebab banyak practical.....



yang paling best kat sini adalah mengenai lawatan yang diatur oleh alumni FET MFI.
setakat ni kami dah pergi 2 lawatan....1st(city campus)...2nd(mimet).... dapat la jumpe member seperjuangan kt sana...

rasanya citer banyak ni dulu la...
kalau citer banyak2 karang orang boring pulak

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin