...








Sunday, May 17, 2009

Selamat Hari Guru

walaupun agak terlambat sikit...
tapi nk jugak cakap..."selamat hari guru".hehe lega sikit.sebenarnye hari ni sibuk sikit sebab tu lambat update ni.ucapan ni khas buat semua guru yg ade gak malaysia ni .Tak kisah la yang dh pencen ke yg baru mengajar ke janji guru, betul tak.haha....ucapan ni jugak khas buat cikgu2 yg pernah ajar saye sejak tadika lagi sampai ke SKBTR(1) dan seterusnya SMKSM(Sek.Men.Keb.Seri Mulia)...then x lupe jugak untuk cikgu yang pernah ajar saye kt SMTKL(Technical Institution of Kuala Lumpur)...untuk lecturer yg banyak memberi tunjuk ajar kat Kolej Mara Kulim dulu thanks banyak2....heee.walaupun lecturer tapi lecturer tu cikgu jugak kan....untuk lecturer yang ajar sume bdk FET UNIKL kt MFI ..trimas/arigato...walaupun x lame dengan diorang tapi ilmu yg diorang ajar tu amat lah bergune ...

last skali.........
MAJULAH CIKGU untuk SEKOLAH

SELAMAT HARI GURU

p/s:kepada semua cikgu...sorilah lambat wish...hehehe

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin