...








Saturday, June 13, 2009

AWARD untuk SAHABAT handai

Jeng-jeng-jeng.......setelah sekian lama dinanti-nantikan,akhirnya berjaya jugak aku nak buat blogger award.Dah lama sebenarnya planning nak buat benda ni tapi tak tau nak buat cam ne...
Tapi setelah lama mengulangkaji dan membuat sedikt research,dapat gak idea camne nak buat
.Tapi maybe tak segempak orang lain kot.Pastu kalau award ni tak cantik sorry la k,sebab aku tak terer photoshop......Oklah so ini la award dia........


AWARD!!!
SYARAT PENERIMAAN
1.korang mestilah kenal siapa ezhan artwork ni (yg dah kenal tu janganlah buat2 tak kenal lak ye)....kalau kenal ambiklah award ni.Pastu copy and paste je kat blog korang

APA KORANG KENE BUAT
1.korang mesti buat satu post khas mengenai award ni
2.pastu korang luahkan segala isi hati korang setelah mendapat award ini.
3.korang tulis la kat chat box kat blog ni yang korang dah ambil award tu


p/s:harap korang terima lah award yang tak seberapa ni.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin