...








Sunday, July 12, 2009

saje je.....

klik gambar untuk lebih seksi

Agak bosan jugak la hari ni. So dengan tidak semena-mena aku terasa nak upload gambar ni aje.
gambar ni tersangat la menariknya pasal gaya yang sempoi dan spontan yang tak sangka langsong nak jadi macam tu (huah3) . Aku rasalah kan gambar ni gambar paling Smart pihak genting pernah tangkap bagi kategori orang yang naik space shot. Lepas ni la kan, kalau genting nak buat papan iklan taruk kat atas mid valley ke pavillion ke times square ke kan, mesti diorang guna kan gambar ni... Pasal gambar ni baru la boleh membuktikan bertapa riangnya orang yang pergi ke genting dan jugak bertepatan dengan tema diorang "Genting Kota Kerianagan". Betul tak....

haha.... Apa2 pun esok aku dh nak daftar masuk untuk DEGREE setelah 1tahun 2 bulan aku belajar kat foundation engineering technology UNiKL. So, kalau blog ni lambat nak diupdate harap korang paham la ye. Maklum la, internet kat U tu pun bukan nye sepantas kilat sangat.

OK lah..... so kita enjoy


2 comments:

  1. salam...
    oh sama la kita... sama-sama warga dr UniKL... hehe...

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin