...








Tuesday, July 14, 2009

ORENTASI dan LAGI photo ku

minggu ni agak busy sikit....huuuuu...dgn orentasi pelajar baru MFI. Apa la diorang ni, budak U pun nak buat orentasi ke. Kitorang ni bukan budak sekolah lagi.Kalau orentasi suai kenal je ke, briefing pasal cos ke, finalcial ke tak pe la jugak, Ini dah mengalahkan PLKN. Bangun pukul 4.30 pg. kene denda (berguling2 macam tenggiling kat tengah padang)sebab lewat la itu la ini la(ikutkan hati, nak je belasah semua fasilitator). Tapi dah benda ni wajib. Nak mengelak pun...mmmmm.Tapi walaupun di balun habis-habisan, tetap ada something/input yang best jugak la macam aktiviti berkumpulan(huuu,memang hapenning gila la).cukup la tu, malas nak cerita panjang2. Esok ada lagi orentasi ni. Aduh!!!
pening kepala memikirkan. Dah la internet selaju siput sedut kat sini. Lagi la tension nye.

Dah la tu.......dah puas melepaskan tekanan. Haaa ni merupakan karya aku yang agak latest. Photo yang aku tangkap menggunakan lense canon efs 55-250mm. HAHAHA amacam, aku semakin PRO kan(bangga diri la pulak mamat ni). so korang enjoy je la ye photo2 ni.



Best tak gambar2 tu. So, adakah korang rasa aku ni semakin PRO...hihi
korang tunggu je la nanti....aku akan upload lagi photo2 yang lebih gempak dan meletup.Tak lupa jugak dengan artwork baru aku nanti.


sekian.

fgvd3en69h

7 comments:

  1. tempek gambor ckit sgt.. tambah arr lagi.. :D

    ReplyDelete
  2. hihi....sikit-sikit la dulu....
    nanti lama2... baru bnyk

    ReplyDelete
  3. jai.jezz - mana leh trus tempek banyak-banyak.. ilang seri ler nanti..hehe.. x suspens..

    congrats! Bulan ko nmpk jerawat..
    haha...

    aku kagum ngan masterpiece yg tu. chantek...

    ReplyDelete
  4. thanx ayie....
    ko dh bagi aku peransang supaya tangkap gambar yg lagi best....

    ReplyDelete
  5. nice pic..tp nk komen sket ek..ko ny gmbr kapal trbang 2 plane sgt..ksong r..but anyway nice..

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin