...








Sunday, August 30, 2009

Bila diri bertemu webcam

huhuhu~~~dah lama tak bukak web cam.
Tapi bila dh bukak tu...mula la nak test macam2. Dalam masa yang sama sempat jugak la berpose2 (hihi)

(gaya mutu keunggulan....cewah)
(promote sikit)
(lepas dah tembak...mestilah senapang berasap)

amacam. Penuh bergayakan (hihihi)
ada lagi sebenarnya...klau nak tengok jugak, pegi la kat facebook aku. Kalau tak add lagi add la.
bukan selalu main dengan webcam ni.Setahun sekali je.
Lagi satu cerita....pagi tadi around pukul 3 sementara nak menunggu waktu sahur tu, sempat la ber LIVE CHAT dengan sorang selebriti ni(huhu).....SELENA GOMEZ si budak comel. Korang kenal ke dia. Kalau tak kenal lantak korang la

(dia kata: nah...nah iPhone ni utk awak)
(dia kata: jangan nakal2 tau...)
p/s:huuu...memang best la chatting dgn SELENA. Bila cik adik nak buat live chat lagi

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin