...








Saturday, August 29, 2009

Just enjoy

huuu....salam sejahtera to all my beloved reader atau yang saje2 singgah blog ni. Lama juga tak mengupdate blog ni. Maklum la, internet kat kampus tu lembab, so nak update pun kat rumah je la. Tapi bile dah boleh mengupdate ni tak tau pulak ape nak cerita. So, aku upload 2 gambar favourite aku untuk tatapan rakyat jelata sekalian......hihi...

(the flying kick)

(ni gambar paling menarik dalam koleksi aku)

p/s: amacam....ok tak gambar tu

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin