...








Sunday, August 9, 2009

GI joe mendapat AWARD

tajuk tu sebenarnya main tulis je..hihihi
Setelah sekian lama tak tengok wayang, akhirnya sempat jugak meluangkan waktu pergi tengok wayang. Tengok filem GI Joe. Hu memang best gila arr cerita dia. sikit pun tak membosankan.
Ada je dia punya action..huuu, rugi la siapa tak pergi tengok lagi.
ini ada sedikit review pasal movie ni..:

jalan cerita : best. tak membosankan tapi ada part2 yang tergantung(mungkin sebab diorang nak taruk part tu dalam GI joe 2 kot..hihi)
CGI : tak semantap transformer. tapi still boleh terima la
rating diberi : **** bintang diberikan
kesimpulan : pergi la tengok movie ni kat cinema, kalau setakat download ke beli cetak rompak tak best pasal feel dia takde

lagi satu perkara ....hari ni aku dapat award dari AsOne: .aku dapat award "SmartNOrderlyblog"
hihi(takde la smart mane blog ni sebenarnya)

so memandangkan dia takde bagi syarat apa2. So aku just show je la award ni ok...hihihi
kepada yang lain jangan jeleous ok

haa tengok ni siap dapat sijil lagi tu...caya la

thank you AsOne

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin