...








Monday, September 7, 2009

Cinta di sebalik Tingkap

huuu~~~dekat seminggu blog ni tak berupdate.Bukan ape, busy dengan test la, assignment yang berduyun2 la. Hu just sempat jengok blog je tapi update nye tak sempat. Lagi pun sejak dua menjak ni internet kat MFI tu slalu sakit2. Kejap ada kejap takde. Tension2. Nampak gayanya memang kene daftar jugak la P1 Wimax. Baru la boleh update hari2 kan...hihi

ok la. berbalik kepada agenda sebenar. Bile tengok balik tajuk kat atas tu macam nak tergelak pon ada.Post kali ni aku nak tunjukkan gambar yang aku tangkap kat rumah aku sendiri...tengah syok2 main ps2 kat bilik. Dengar la pulak kicauan burung tengah menynyi lagu raya kat tingkap. Pegi l
a tengok. Lepas tu terus grab camera tangkap gambar(candid si burung).Tapi gambar tak brape clear pasal tangkap blakang tingkap je kan....so walau pape pon kita enjoy.

(bercouple di bulan puasa)
(setelah ditinggalkan kekasih)



p/s:itu saje la presentation untuk post kali ini...harap2 minggu ni internet dah ok semula...baru boleh update blog slalu. Kalau tak seminggu sekali je la...huhu

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin