...








Sunday, September 13, 2009

Alphabetical LIGHT TRAIL

huu~~~seperti yang dijangkakan, memang seminggu sekali je la dapat update blog ni. Tapi tak pe sebab semangat blogger dalam jiwa masih tetap membara(cewah). Harap2 impian nak beli P1 wimax tu cepat2 la terlaksana.

Jadi untuk tidak melengahkan masa lagi~ini dia hasil karya terbaru (alphabetical light trail). Sebenarnya ni hasil aku dan rakan sebilik aku Naim. Naim ni la yang berusaha keras nak lukis sume bentuk2 huruf tu, aku pulak apa lagi tangkap gambar je la. sebenarnya ilham nak buat benda ni tercetus secara spontan nya setelah kitorang tak dapat nak solvekan soalan assignment (tension gila).pastu kitorang pun main2 la dengan kamera.Tiba2 datangla idea nak buat light trail pulak (hihi). Dengan berbekalkan keychain lampu dan sekuntum DSLR.KItorang pun shoot la dengan macam2 gaya yang agak pelik untuk mendapatkan hasil yang konon2nya exelent....tapi hasil dia tak la sebagus mana~~~~tapi untuk mereka2 yang tak tau ABC...ni ezhan artwork ajarkan~


jom tengok lagi....

p/s: amacam, dah pandai ABC ????

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin