...








Monday, November 16, 2009

4th Flyniversary 2009

pada 14.11.2009, telah berlangsungnya FLY FM 4th Aniversary concert yang berlangsung di Central Park Avenue 1 Utama. Aku pun tak rancang langsung nak datang kat sini sebenarnya. Tapi sebab rasa nak release tension. Pergi je la. Walaupun sampai agak lambat, pukul 10 malam. Tapi aku agak berpuas hati dengan event yang dianjurkan.

So ni ada sedikit buah tangan dari aku untuk anda sekalian ....



ada lagi picture best ni.


we are LIVE
bitterSWEET
JOE flizo
The DJ
persembaha BUNKface antara yang paling best
krew2 FLY FM

p/s: rasa rugi pulak datang lambat kat konsert ni~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin