...








Thursday, December 31, 2009

Museum of Islamic Art Doha-Qatar "Part2"

GAMBAR! GAMBAR!! GAMBAR!!!
Ok, seperti yang dikatakan ni dia sambungan untuk post lepas mengenai gambar yang aku shot waktu dalam muzium. So apa pendapat korang. Ok tak. Hihi. Maklumlah, aku ni baru je belajar guna DSLR ni. Ilmu pun"ciput" je. So kalau korang nampak gambar aku ni agak buruk. Paham2 la kan.....
Ohh ye, memandangkan gambar2 ni aku tak taruk trademark aku (lupa, dah habis edit baru perasan) jadi kalau korang nak ambil gambar ni untuk kegunaan korang, bagi la tau dulu ok. Pastu korang nak buat rojak ke apam ke ikut suka korang la..
So, enjoy la ye....komen la sekali ok untuk meningkatkan lagi prestasi aku ni (hihi)..

(topeng perang)



(knight)
(astrology...kalau tak silap la)
(tombol pintu)


(pisau yang pelik)Jadi diharapkan gambar2 ni membuatkan korang puas hati (Eh, apa aku cakap ni)

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin