...








Wednesday, December 30, 2009

Museum Of Islamic Art Doha-Qatar 'part1'

Wohoo.... itu la ungkapan yang dapat dikatakan apabila sudah lama tidak mengupdate blog. bukan apa, maklum la waktu kat Doha hari tu sibuk gila. Keluar je kerjanya. Bila balik rumah je mood nak update blog hilang sebab letih sangat. So untuk maklumat korang juga, aku sekarang ni dah ada kat Malaysia.Tapi post kali ni still lagi nak ceritakan pasal Doha. Kali ni nak kongsikan pengalaman aku waktu kat muzium pulak. Eh silap, bukan nak kongsi pengalaman tapi nak tunjukkan gambar yang aku tangkap waktu kat situ. (hihi).Kiranya nak show off la ni.Bukan apa, susah tau nak tangkap gambar kat dalam muzium ni. Maklumla gelap gila kan. So kene la pandai2 setting kamera tu. Korang pula bila lagi nak shoot gambar dalam Muzium macam ni. Haa, so ini la dia part 1 shoot at the muzium :~








ok la. tu je yang sempat nak dipost kan pagi buta ni.... so enjoy la. Nantikan pula part 2 nye ok

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin