...








Thursday, December 10, 2009

Selamat tinggal Malaysia


Dalam post lepas aku ada cakap "good bye Malaysia".Maybe masih ada yang tak tahu lagi yang aku akan ke Doha hari ni. Yahoo!!!, syoknya. Yang dah tahu tu duduk diam2 menikmati gambar ni Ok. So dah terjawab la persoalan yg timbul kat post lepas kan.

So ni la special ter-simple wallpaper utuk event ni. Hari ni aku akan naik flight pukul 10.35 pagi. So nanti aku akan post kan special entry untuk lawatan aku ke sana nanti... Bye Malaysia.!!!!. tunggu Ok untuk special post nanti!!!

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin