...








Sunday, December 13, 2009

Qatar Episode 1

Huu. Akhirnya sempat jugak nak mengupdate blog direct from Qatar. Hihi. So ini la episod 1 bermula dari 10 hb 12. Cerita dimulakan denga keberangkatan kontingen Malaysia (Me and my cousin la) ke Bahrin (transit) then straight to Qatar. Hu memang letih la duduk dalamkapal terbang lama2. Bosan. Tidor je.

(waktu nak tunggu flight kat KLIA, sempat main2 lagi dengan cousin)

Kat KLIA ni sempat lajugak shoot beberapa keping gambar. So lepas tu...


(passanger to Bahrain)

(hihi. Bosan tunggu flight, sempat jadikan aunty ku subject untuk photoshoot)

(amacam,macam model tak...hahah)

so, tepat jam 10.35(lebih kurang la). Kitorang pon naik la pesawat Gulf Air (Airbus A319). So dengan semangat penuh excited.Tak sabar ni nak jumpa cousin yang lama tak jumpa (eh...ayat macam pelik je.tatabahasa salah ni...hahah). Tapi sebelum tu sempat bergurau senda dalam flight. tengok gambar bawah ni.
(wanna piece of me)

(antara scene yang cantik...tak dapat dilupakan)

(cantik kan)

lepas 8 jam berlalu sampai la ke Bahrain untuk transit. Sakit belakang ooo dudok lama2 dalam kapal terbang. Kat Bahrain sempat la pekena Mc D. Tapi yang tak bestnya kat situ takde sos Cili. Adoii. Pak Arab ni tak makan pedas ke. Cis. Lebih kurang dalam pukul 5 tu (waktu Bahrain) kitorang pon naik Flight untuk ke Doha.

(sempat lagi YM kat Bahrain)

Ok lah...nak di pendekkan cerita. Sesudah sampai kat Qatar perasaan excited tu melompat la keluar (Yahoo!!! aku sudah sampai) Tapi cuaca agak sejuk la (ala2 genting highland).cukup nyaman. So malam tu, tempat pertama yang dilawati ialah:

(Qatar Bowling Center)

(Im addicted)

(My cousin at Bowling center)

(My uncle yang stay kat Doha...dia la yang bawak pergi sini)


(my uncle yang follow sekalai pergi Doha)

Jadi, sampai sini dulu la episode 1 ni. Tak banyak benda sangat nak cerita kat sini. Tunggu episode akan datang untuk aktiviti lain ok!!!

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin