...








Tuesday, April 13, 2010

The Urban Boys project

Projek usaha sama yang dijalankan bersama member2-ku yang berkonsepkan Budak Kampung. (hihi). Sebenarnya benda ni kitorang tak rancang pon. Tengah syok2 berjalan2 kat Taman Putra Perdana Putrajaya, tiba2 terjumpa la upih daun pinang ni ( agaknye la, tak tau nama sebenar). Tiba2 terdetik dalam hati nak main benda ni.(hahaha). So kami pun bercadang la nak tangkap gambar konsep budak kampung. So, dalam projek kali ni, 3 orang photographer, 5 orang model upahan (kami la tu) berkolaberasi menjayakan projek yang tak berapa nak jaya ni.

Memang kelakar gila la waktu tu (hahah). Mana taknya macam2 gaya pelik muncul. Maklumlah, bila budak bandar main permainan budak kampung. Pandang pon rasa macam ada something wrong je. Nasib baik la tak de orang lalu lalang kat situ. Kalau tak, confirm la diorang gelak berguling2 sampai tak boleh tidur malam (hahaha).

so, korang enjoy la ye ke semua picture ni.~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin