...








Thursday, May 6, 2010

i-City Outing

Hari tu, aku telah diberi peluang untuk photosoot dekat i-City Shah Alam. Tempat tu memang the BOOM la klau nak buat shoot malam. Lawa!!!. Lampu sana sini, macam siang la tempat tu sebab cerah sangat. First time dapat kesempatan untuk shoot model waktu malam ni. Memang satu pengalaman yang cukup bermakna la.

Mula2 tu agak kekok jugak la sebab tak tau nak pakai setting ape waktu malam. Sebab bila shoot je gambar jadi gelap....haha. Tapi bila dah jumpe setting, huu gambar memang best la. Tambah2 lagi bila pakai 50mm f1.8. Dia punya bokeh(blur) terbaik la. Yang bestnya bila semua team PHOTO ASSASSIN join sekali. Havoc habis. Riuh rendah jadinya.

Apa2 pon aku nak ucapkan thanks kat Ejal selaku supplier model, Bella selaku model malam tu and all the Photo Assassin crew and Anas dari SC click sebab membuatkan outing kali ni sangat seronok walaupun keletihan sebab lambat makan.......lain kali kita outing lagi....


p/s: Amacam, style tak......apa lagi comment2........

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin