...








Monday, May 17, 2010

Once upon a time #part 1

Sepetang di Putrajaya bersama-sama crew Photo Assassin menembak sepasang couple yang sangat secocok (hihi,mmm sebenarnye diorang ni arrrr....malas la nak bagi tau) Fatin Haziqah dan jugak Naseer. Antara Crew yang terlibat pada hari tu Akram (selaku prop man) dia la yang angkat semua barang..haha..thanks Akram. Kalau kau takde susah la kerja kitorang. Sorang lagi photographer yang terlibat ialah Anas Photo Assassin.

Memang agak mencabar jugak la bila nak buat couple shoot ni, maklumlah 1st time katakan. Dah la sebelum tu hujan lebat. Ingatkan shoot hari tu kena la batalkan. Tapi nasib baiklah si-hujan bersimpati kat kami semua ni. Secara tak semena2 hujan pon berhenti kira2 pukul 3. Maka, tanpa segan silu kitorang pon cepat2 la pergi Taman Putra Perdana untuk sesi photoshoot.

Tapi agak susah jugak nak shoot kat situ. Ialah, semua tempat basah. Nak duduk pon susah. Klau nk shoot low angle lagi la tak boleh baring punya. Tapi tu semua bukan penghalang untuk kami menghasilkan karya yang boleh kami bangga kan.Walaupon mereka berdua ni tak pernah buat official photoshoot macam ni. Tapi diorang ni dah macam ada bakat tersendiri. Semuanya berjalan dengan lancar. Memang teramat best la dapat.

Maka dengan angin sepoi2 bahasanya pada petang tu, cuaca yang mula cerah, dengan embun2 di daun. Kami mula menunjukkan bakat kami......jeng3....dengan itu, terhasil lah gambar2 yang korang dapat tengok kat bawah ni. Ni hanyalah sebahagian dari hasil seni yang aku tangkap.Nantikan lah part 2 nye pulak ye. So Enjoy.!


ada lagi.....
(hai...Im Fatin Haziqah)
( senyum santai)
(gambar favourite aku)
(jampi serapah)
(shuu...ni rahsia...jangan bagi tau orang)

(sweet couple picture)
(romantic scene)
(happily ever after...mmm)
(long journey waiting in front)
p/s: nantikan episod seterusnya......

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin