...








Tuesday, November 2, 2010

10 Website Mencari Blogger Template Percuma!!!

Macam yang korang tahu, Blogger.com merupakan satu platform yang paling mudah dan terbaik untuk korang mula berblogging. Setuju tak. Ramai blogger2 hebat pon kebanyakannya bermula dengan blogspot. Tapi waktu dulu2 template untuk blogger ni sangat terhad. Tak banyak designer yang mendesign template ni. So memang tak ramai la pakai template yang lawa2. Semua lebih kurang sama,

Tapi sekarang ni, pengguna Blogger.com sangat bertuah sebab dah ada beribu2 pilihan templates untuk korang pilih. Yang paling bestnya, kebanyakkan template wordpress dah pon diconvertkan kepada template blogspot. Syokkan. So pada korang yang nak blog nampak macam pro tapi taknak gunakan wordpress pon still boleh. Aku jamin mesti ada diantara korang ni (blogger) yang memang rajin nak tukar layout blog kan. Tak sampai 2-3 bulan dah nak tukar yang baru. Huu, korang mmang dasyat la. Rajin gila!

Tapi masalahnya tak ramai orang tahu kat mana nak cari blogger template yang best2. OK, so kali ni aku akan senaraikan 10 website untuk korang cari blogger template secara percuma!!! Nanti lagi mudah la korang nak tukar template kan. Hari2 pon boleh tukar. Arr, lupa pulak nak bagi tahu. Website2 ni aku khususkan pada pengguna2 blogspot sahaja. hihi

jom tengok...



p/s: ok that all for today ya murid2. hihi. Lepas ni rajin2 la tukar template tu. Aku pon rasa blog ni memerlukan perubahan besar2an. pandangan korang macam mana? Harap korang berpuas hati la ye. Kalau ada link nak tambah silakan lah. tehee~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin