...








Saturday, January 15, 2011

16 Dompet Paling Kreatif

Hai semua, hari ni just nak buat entry santai. Nak ceria2 kan minda dengan gambar2 yang cukup menarik. Apa yang aku akan kogsikan ni berkaitan dengan dompet. Rasanya semua orang pakai dompet kan. Aku pon pakai dompet jugak. Kulit lagi tu jenama Fossil ( Perlu ke bagi tau benda ni?). Mostly orang Malaysia punya dompet ni kurang kreatif. Semua pattern lebih kurang je kan.

Apa kata lepas ni korang cuba cari pulak dompet2 yang aku nak tunjukkan ni. Memang dompet2 ni tersangat lah kreatifnya. Kalau nampak orang pakai. Memang nampak lebih hensem dan cun melecun lah. So, jom kita tengok dompet yang sangat kreatif ni...

Dompet Daging

Dompet Crossword
Memang sesuai untuk orang yang sentiasa inginkan cabaran.

Dompet Duit
kebarangkalian untuk dompet ni dicuri lebih tinggi berbanding dompet biasa

Dompet Roti Bakar
Kalau lapar tenung dompet ni lama2, insyaAllah lapar tu akan hilang. haha

Dompet LEGO
kalau bosan2 tunggu bas tu, korang boleh la main lego

Dompet Kertas
Dompet ni memang diperbuat daripada kertas. Korang pon boleh try buat guna kreativiti korang sendiri
Dompet Peta
Antara alternetif lain jika anda tiada GPS

Dompet Titanium
Dah macam rupa housing external hard disk la pulak

Dompet Makanan
Berhati2 jika menggunakan dompet ini di bulan puasa. Orag akan salah sangka nanti

Dompet bentuk Nokia x70
Kalau boleh call guna dompet ni mesti lagi stylo

Dompet Kaset

Dompet " Gun Holster "
Anda akan nampak seperti seorang gengster kalau menggunakan dompet ni

Dompet Kalis Air
Lepas ni tak perlu risau kalau dompet terjatuh dalam longkang lagi. Duit tak kotor punye.

Dompet 2.0
mempuyai compartment berasingan untuk setiap item


Dompet Surat
Design yag seakan2 sampul surat. Kalau dah habis sampul surat kat rumah tu. Guna dompet ni pon boleh. Cuma jangan lupa taruk stem je.

Dompet "ring binder"/ kertas kajang
Kalau kekurangan kertas, dompet ni memang lah sangat membantu

Dalam banyak2 kat atas ni, paling aku suka yang gun holster tu, serius cool. Boleh berlagak macam polis sikit kan. haha. Korang suka yang mana pulak?

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin