...








Sunday, July 19, 2009

batmobile pun dh join transformer

tak banyak benda nak diperkatakan, just rasa happy sangat sebab orentasi dah habis huuuu...tension giler la masa orentasi.Rasa macam kembali ke zaman kanak-kanak riang pun ada.Tapi yang paling best is the closing ceremony minggu silaturrahim ni.Diorang buat dekat UNIKL MIAT.lebih kurang 6 kampus telah berkumpul kat sana(UniKL MSTECH,UniKL MICET,UniKL MIIT,UniKL BMI,UniKL IPROM,dan last skali UniKL MFI) tapi yg pergi tu selected people je.Memang havoc gile la bile sebahagian unikl berkumpul.Yang special nye, Datuk Seri Haji Mohd. Shafie bin Haji Apdal sendiri turun padang rasmikan penutup tu.Kata2 semangat dia tu memang terbaik la. Habis je aku dengar ucapan dia... rasa semangat membara2 nak blaja ni(huuuu).ok la tu je aku nak bagi tau.Gambar nantila aku taruk...

kembali ke cerita asal post ni, aku sebenarnya nak kongsi dengan korang semua. Tadi tengah sibuk2 cari wallpaper transformer,terjumpa la pulak wallpaper yang agak gempak dan menarik ni.Korang sumer mesti tau kan TUMBLER(kereta batman dalam citer batman begin).Untuk pengetahuan korang dia skarang dah join autobot(huuu)...gempak tu ...tak caya cuba tengok gambar ni....haaa

click untuk lebih seksi




natikan artwork terbaru ku.........

2 comments:

  1. orentasi korang still ada reging2x kew..

    ReplyDelete
  2. ada la.... benda tu dh macam rutin harian...
    kalau orentasi x de benda tu... x orentasi la...

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin