...








Monday, July 20, 2009

impianku menjadi seorang PHOTOGRAPHER

photoku lagi....

ni lagi 3 gambar aku upload untuk tatapan korang. semakin hari minat aku dalam bidang photographer semakin mendalam. Kalau nak diikutkan, nak je bawak kamera aku tu ke hulu ke hilir. Tapi apakan daya, perkara tu tak mungkin akan berlaku dalam jangka masa sekarang ni.Pasal sekarang ni sibuk dengan study.Kalau adalah DSLR tu dengan aku sekarang ni, jawabnya bila ada time free je merayau la aku pegi photoshoot kat mana2.Tapi tak kesah la. Janji bila hujung minggu boleh buat photoshoot. Lagi pun sekarang ni masih lagi sedang belajar teknik2 photography yang betul....nak blaja macam mana nak dapatkan shoot yang terbaik.
harap2 satu hari nanti boleh bukak studio sendiri(hihihi)

dah la tu asyik membebel je aku ni, bukan ada orang nak dengar pun...

so ni la antara photo2 yang terpilih untuk post ni(sebenarnya ada banyak lagi,tapi aku just pick random je)






Photo kat atas ni paling aku suka...sebenarnya photo ni aku tangkap saje2 je.Lepas tu tak semena-mena aku dapat idea untuk buat wallpaper guna gambar ni. So aku un gunakan la kepakarannku yang tak seberapa dalam photoshop. Dan HASILNYA.....tu la dia....hihihihi OK tak...

so apa lagi bagi la komen korang sikit kat aku .....

4 comments:

  1. ouh,, cun ar pixca2 kaw,,
    aku ske la pixca fez tuh beb,,
    cun ah,,
    keep it up dude~

    ReplyDelete
  2. woohh.. smart siot.. nt aku kawin jd juru foto aku yerk.. tp ngan syarat arr.. x mau mahal2x.. wahahaha..!!

    ReplyDelete
  3. @the JedDY
    thanx ye....

    @jai.jezz
    boleh je....anytime
    call je (hahaha)
    bayaran boleh dipertimbangkan....
    (huhuhuhu)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin