...








Thursday, July 30, 2009

Outing di PUTRAJAYA

HUUU.... lama sunguh tak udate blog ni.Rindu gila la kat blog ni setelah lama tak bukan.Maklum la internet kat Malaysia France Institute ni lembab nak mampos.Aku rasa la kan, kalau speed internet kat sini VS siput. Comfirm la siput yang menang. Leceh gila bila internet lembab, semua assignment tergendala. Ni pun nasib baik la ada kawan yang caring pasal masalah aku. So,dia pun bagi la pinjam Berukband dia (sebenarnya aku tak mintak izin pun dengan dia aku nak pinjam, main ambik je...hihihi).....

So, memandangkan aku takde topik yang hangat nak diceritakan, aku just upload gambar yang aku ambil waktu bersiar2 dekat putrajaya hari tu. Tapi aku pergi pun dah petang waktu tu so takde la lama sangat kat sana. Just around setengah jam je. Gambar yang aku sempat snap pun sikit je. Tapi tak pe, aku still happy pasal dapat practise shoot gambar.....

Dan inilah dia hasilnya. Taklah sehebat sifu2 fotographer yang lain. Tapi boleh la kalau nak dijadikan hiasan kat bilik darjah ke hostelke (ape pulak aku merepek ni)...So aku harap korang boleh la bagi sikit komen untuk memantapkan lagi proses pembelajaran aku dalam bidang fotography.

(klik gambar untuk lebih jelas)


so ape pendapat korang......

6 comments:

  1. pendapat aku la....
    SUPERB...!!!
    caya laaa...~
    baguss...~ bagus..~
    gud job..~

    ReplyDelete
  2. @jai.jezz
    TQ~~ ni pun sbenarnye tak berape mantap lagi ni

    @all about my life
    biase je tu

    @eykameow
    takde la smpai superpower....

    ReplyDelete
  3. untuk dapatkan gambar dengan lebih jelas, adjustkan gambar tu gunakan level, curve dan brightness contrass dlm photoshop. pastikan gambar jgn terlampau expose..

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin