...








Sunday, August 2, 2009

flickr here I come....


setelah sekian lama nak sangat buat fotopage sendiri, akhirnya aku decide nak bukak akaun flickr.Bukan apa... senang sikit nak menempatkan hasil HOBI ku ini (artwork & photography). lagi pun senang sikit guna flickr ni sebab dia yahoo punya dan aaku merupakan seorang pengguna yahoo yang setia(hihihi..email je la). So kepada korang yang nak tengok hasil karya ku yang lama2 dulu boleh la merantau ke flickr aku ye(jangan segan2 ok). Tapi buat masa sekarang ni gambar tak banyak lagi pasal baru daftar. So, korang kene la tunggu sikit untuk semua gambar2 and artwork aku nak diupload dalam flickr

klik gambar ni untuk flickr ku
My flickr

so apa lagi jom la melawat flickr ku( tak payah segan2)

p/s: sekarang blog ni dah menggunakan system komen yang lebih mudah dan cepat (disqus comment system). So jom la komen2 kat blog ni ok...rigan2 kan la tangan tu.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin