...








Wednesday, August 19, 2009

Slow shutter speed

ape yang terjadi kalau shutter speed kite terlalu slow...hahaha...
ini dia, hasil yan agak dramatik lagi romantik...
sebenarnye ni 1st time aku try main dengan slow shutter speed.Bukan senang nak dapatkan hasil dia.Tambah2 lagi kalau waktu tu tak guna tripod. Tangan dah la terketar2. terpaksa la mencari benda2 yang boleh menggantikan tripod(tiang signboard). Dan ini antara gambar2 yang terbaik aku dapat. Sebenarnya ada banyak. Tapi taruk sikit je dah le. Bukan nye ada oranag nak tengok sangat..

uuu.tengok la tu....kereta pun jadi macam sepantas kilat. Best sesangat2 bile gamabar jadi macam ni
ni waktu"THE FLASH" melintas

ok lah...itu sahaja untuk entry kali ini. Harap rakan2 semua teruja lah ye. Untuk post entri akan datang mungkin akan di post lambat sikit (sebenarnya memang selalu lambat pun) pasal sekarang ni dah musim test (buku diutamakan...design2 ditangguhkan...kamera simpan je la dulu).

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin