...








Sunday, September 27, 2009

kad raya collection

Huu~~~ lama tak bukak internet ni. Hampir dekat dua minggu tak bukak. Bila check email sampai dekat 700 lebih tak read lagi, tapi yang paling banyak mestilah facebook punya (hihi).Hari ni dah masuk raya ke-8 kalau tak silap. Tapi still lagi orang pergi beraya kan (tak puas2 lagi ke diorang ni). Ok lah untuk post yang serba ringkas ni aku just nak tunjukkan sebahagian koleksi e-kad raya dari rakan taulan blogger yang bermurah hati untuk mendesign kad raya ni












itu lah dia sebahagian kad raya yang sempat di collect. Kalau yang mane terlupa nak di collect tu mintak ampun banyak2 ye. Bukan tak nak, tapi mungkin terlepas (hihi)....
untuk post2 yang akan datang aku akan upload gambar2 menarik waktu aku beraya....jadi nantikan ye ~~~

p/s: minggu depan dah nak daftar broadband. Tak sabar ooo

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin