...








Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya 2009

Assalammualaikum kepada pemabaca sekalian (huihhh....1st time bagi salam kat blog ni... selalu rempuh je..)

Rasanya masih belum terlamabat untuk diriku untuk menunjukkan my 1st "e-card" raya (png format)secara tak langsung nak jugak bagi kat siapa2 yang sudi mengambilnya (jangan la malu2).Dah design cantik2 untuk korang semua.Siap format png lagi supaya matching dengan background blog korang
Jadi sila lah terima kad raya yang tak seberapa ni (tu pun kalau sudi la, Kalau tak nak ambik pun tak pe)
sekarang ni tengok semua sebok bagi kad raya digital ni (e-card)...macam ni bangkrup la orang yang jual kad raya kad kedai tu (hihi....kesian)
ini ada sedikit ucapan untuk korang semua.....



Dikesempatan ini ingin ku ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
kepada semua blogger2 di Malaysia yang berpuasa(yang tak puasa tu tak yah la raya...hihi...gurau).
Kepada mereka yang pulang beraya kat kampung tu hati2 bawak kete tu.
Jangan terbabas dah.Kalau nagntok berhenti la mana2 (tapi jangan makan pulak...puasa tak habis lagi)
Tak lupa juga kepada mereka yang mengenali diriku tak kira la kat dunia realiti ke alam maya (internet la tu)
mintak ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa atau pun tersalah tulis(untuk dunia maya je..hihi)
datang la rumah kalau muka tak malu(hihi)
jangan lupa bagi duit raya tau.

~~SELAMAT HARI RAYA~~
~~MAAF ZAHIR DAN BATIN~~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin