...








Friday, October 23, 2009

bunga api COLLECTION.....

~~~~Salam sejahtera kepada semua yang sudi menyinggah kat blog ni ( sama ada yang dipaksa, terpaksa atau suka rela...hihi). Walaupun dalam kesibukkan yang tersangat2 sibuk ni dengan final exam yang tinggal lagi seminggu dan final projek yang tak sudah2 terdetik jugak kat hati ni nak update blog ni. So hidangan istimewa kali ni ialah: nak show off gambar main bunga api pulak time raya dulu. Walaupun raya dah lama habis (hihi). Tapi tak kesah la kan, suasana raya kan still ada. Belamambak lagi orang buat open house (diorang ni tak reti2 nak close dah ke). Ditambah lagi dengan suasana Deepavali. Huuuu.....memang beraya sakan la. So nanti jangan la ada orang tanya pulak...(baru sambut raya ke bang). Maka tanpa segan silunya aku akan shoot kepala mereka yang cakap camtu(hahaha)....

So inilah sebahagian gambar yang nak di show off kan.....kalau ikutkan dalam collection ada 100+ lebih. tapi takdapat la nak upload semua.


ada lagi ni.......



p/s: YeYE.....camera dah fully recover. Lepas ni tinggal masa nak beraksi je pulak. Ditambah lagi dengan flash baru..wah3... tak sabar ni
memandangkan final lagi seminggu...harap2 rakan2 semua boleh la mendoakan kejayaan diriku ini ye....


blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin