...








Sunday, October 11, 2009

Photo manipulation + Photoshop

(title: tangan berasap)

sebenarnya saja je buat post ni sementara nak arrangekan gambar raya yang nak di show off kan dalam ni. Ni gambar tangan ni aku yang tangkap sendiri tau (bukan amik kat internet) hihi. Konsep ni aku tiru dari satu wallpaper yang secara tak sengaja dijumpai di lorong2 gelap internet. So aku pun try la nak buat satu. Mula2 ingatkan complicated nak buat, rupa2nya 20 minit dah siap (bangga la pulak). So apa lagi.....KITA ENJOY!!!!

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin